Novácká moderátorka chystá své dceři program na čtyři roky dopředu. A ještě do toho tahá místní hasiče!

 Celebrity 
15. září 2014 06:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kristina nemarní ani vteřinu Foto: Alessandro
Moderátorka Kristina Kloubková má teď takové hektičtější období. Večer moderuje zprávy místo Lucie Borhyové, která je momentálně na mateřské, do toho jezdívá do divadla na zkoušky muzikálu a doma pečuje o dceru Jasmínku (2).

Každá pracovně vytížená žena jí proto musí dát za pravdu, že není možné ztrácet drahocenný čas. Proto jakékoliv jeho spořiče vítá s otevřenou náručí. Jako třeba revoluční metodu v úpravě nehtů. „Svlékací lak jsem si zamilovala. Je okamžitě suchý. Například maminky nemají čas hodinu sedět s rukama nahoře a čekat, až uschne,” pochvalovala si Kloubková a pak hned běžela zpět k rodičovským povinnostem.

Dcera Jasmínka se chystá do školky až za rok. „Řešíme, jestli ji dám do soukromé školky třeba na pár dní, aby si zvykala na kolektiv dětí. Ale je pravda, že jak chodím do práce, tak jsem šťastná, že s ní můžu být. Proto si počkáme, až jí budou tři a dáme ji rovnou do státní,” prozradila vipstory.cz Kristina a dodala: „V Modleticích máme super školku a super ženský, a ještě máme hasičský sbor, takže Jasmínka bude hasič. Ale berou tam bohužel až od šesti.”

To jsme zvědaví, co jí na to řekne, až vyroste...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve