Míše Ochotské se narodí chlapec. Bylo jí to předpovězeno ještě dřív, než pohlaví miminka prozradil ultrazvuk.

 Celebrity 
15. září 2014 05:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela už má pěkné bříško Foto: Archiv M. Ochotské
Otázka ohledně pohlaví miminka, které si Michaela Ochotská a Lukáš Rosol moc přáli, je rozluštěna. Šťastný pár bez nějakých cavyků okolo prozradil, že čeká chlapečka a nemůžou se ho dočkat!

Že Ochotská bude mít kluka, to jí shodou okolností předpovídaly i kamarádky. Traduje se totiž, že pokud má těhulka velké chutě na kyselé, roste jí v bříšku chlapeček a tentokrát tato teorie vyšla (i když to stejně bylo padesát na padesát). A o prapodivných chutích by Míša mohla doslova vyprávět. Mrazák má plný zmrzliny, zajídá to zavináči po tuctech a navrch segedínský guláš! Fakt dobrota, běžně by se každému zvedl kufr.

Co se ostatního průběhu týče, bývalá moderátorka je jednou z těch, pro něž těhotenství není nemoc. „Kdyby těhotenství bylo neustále takové, mohla bych být těhotná pořád,” svěřila se Ochotská v televizi. Přibrala pouze přes prsa a na bříšku, ale číslo kalhot má pořád stejné. Pro Ochotskou je těhotenství sen, na rozdíl třeba od takové Kate Middleton, která má tak silné nevolnosti, že jí hrozí dehydratace a úbytek živin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47