Roman Vojtek sice už hraje samé tatíky, ale o nějakém fotrovatění zde nemůže být řeč. Podívejte, jaký je štramák, když odhodí svršky!

 Celebrity 
05. září 2014 16:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Roman Vojtek už dostává role otců Foto: Aquapalace Čestlice
Jeho věk už tomu napovídá a možná i nějaké to životní moudro, ale přesto Roman Vojtek ještě nepatří na místo zdomácnělého kynoucího rodinného týpka. Ačkoliv mu čím dál častěji začínají být přidělovány role tatínků, jako je tomu například v připravovaném muzikálu Mamma Mia, po fyzické stránce je to mladík.

Romana totiž na dovolené chytlo potápění. „Absolvoval jsem několik kurzů v Chorvatsku a strašně mě to bavilo. Po dvou kurzech jsem dokázal na jeden nádech jít do 40 metrů. Pod vodou mám rekord 5:25. Trénuje se na otevřeném moři, takže se stane, že člověk narazí i na čtyřmetrovou morénu, jako se to stalo mně naposledy v Egyptě,” vysvětloval herec.

V Praze k potápění využil jeden z místních aquaparků, který to technicky umožňuje. Zatímco se Vojtek převlékal do plavek, bylo evidentně vidět, že otcovsky nevypadá ani jeho udržovaná postava. Proto mu nevadí, že jeho postava Harry bude mít kostým na tělo. „Já už hrál v tolika kostýmech, že je mi to jedno. Vlastně se těším a vůbec se nebojím. Je to paráda, zvonáče, vysoké boty a límce, barvičky... Už se vidím,” přiznal herec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít