Dá se to vůbec nazvat líbánkami? Brad Pitt a Angelina Jolie si místo nich dali na zahradě pizzu!

 Celebrity 
01. září 2014 12:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Angelina a Brad Pitt jsou konečně svoji Foto: Just Jared
Jak už jste se u nás mohli dočíst, seznam hostů na tajné svatbě nejslavnějšího páru na světě byl opravdu velmi strohý a moc velká paráda nenásledovala ani potom.

Brad Pitt a Angelina Jolie se po devíti letech vztahu konečně vzali ve svém sídle Miraval ve Francii, i když už v to skoro nikdo nedoufal. Obřadu se zúčastnilo jen jejich šest dětí a Bradova rodina, otec Angeliny se nedostavil. No a jak už bývá zvykem, po svatbě klasicky následují líbánky.

Místo romantické cesty se však novomanželský pár uchýlil pouze k pár dnům dovolené na tom samém sídle. „Strávili tam několik dní. Děti si hráli na čtyřkolkách a koupali se v bazénu a večer si všichni dali na zahradě pizzu,” prozradil zdroj z jejich okolí.

Na druhou stranu, pravá láska není jen o tom, mít honosnou svatbu a ještě honosnější líbánky. Brad a Angelina svoji vzájemnou náklonnost za celá ta dlouhá léta projevili již mnohokrát spousty jinými činy a cení se, že co ušetřili na veselce, to na oslavu dalšího životního milníku darovali na charitu. Takže jen tak dál!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve