Rychtář přiznal čtyři měsíce po smrti Ivety svoji fatální chybu! Nehodě na kolejích mohl zabránit!

 Celebrity 
01. září 2014 10:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Josef Rychtář podcenil situaci Zdroj: FTV Prima
Čtyři měsíce od smrti Ivety Bartošové zveřejnila televize Prima nahrávku, která byla pořízena s Josefem Rychtářem dva dny poté, co spáchala sebevraždu. Tehdy čerstvý vdovec se urputně obhajoval, že nebyl s Ivetou pro peníze, že jí dával volnost, že není její vrah... a možná to bylo právě proto, že cítil podíl viny.

V den zpěvaččiny smrti se dopustil fatálního omylu a přiznal se k němu. „To byla má osudová chyba, kterou si budu do konce života vyčítat. Já jsem z toho přejezdu odešel a šel jsem dál podél trati, mezi tratí a rybníkem. Bohužel jsem podcenil kontrolu,” prozradil Rychtář.

Z policejní vysílačky prý slyšel, že je jeho manželka pouze zraněná a dokonce, že se prý snad utopila v rybníce. „Kdybych šel dál, možná bych ji na těch kolejích našel. Do poslední chvíle jsem věřil, že jenom přišla o ruku nebo o nohu. Já bych se s tím dokázal smířit, daroval bych jí krev nebo nějaký orgán kdyby potřebovala. Do konce života bych se o ni staral,” uvedl vdovec v rozhovoru.

Josef Rychtář například také mluvil o tom, že Ivetě poskytoval naprostou svobodu s kým se může stýkat. Dokonce jí prý dovolil, aby mu klidně kdykoliv zkontrolovala mobilní telefon. Záběry, které se však později dostaly médiím do rukou, ukazovaly něco jiného.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?