Dáda Patrasová se rozhodla přetvořit stárnoucího manžela k mladému obrazu svému. Liposukce, lifting... co bude dál?

 Celebrity 
08. srpna 2014 12:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dáda chce mít Felixe jako ze škatulky Foto: Klinika YES VISAGE
Ten ale musí mít nervy. Dáda Patrasová, která nedávno porušila všechny své zásady a před šedesátkou si nechala do obličeje vpravit botox, teď nutí do zkrášlování i ostatní. A začala u svého manžela.

Felix Slováček je o něco starší než moderátorka dětských pořadů, a tak není divu, že je na něm co vylepšovat. Během konzultace s lékařem se proto dozvěděl, že by měl zapracovat na svém těle a trochu shodit, čímž mu Dáda fakt zavařila, protože v pokročilém věku se hubnutí stává složitější. Sport je nutné pečlivě vybírat, aby si člověk spíš ještě neublížil a pouhé omezování ve stravě problém nevyřeší. „Laserová liposukce se tak stává ideálním řešením, jak se zbavit podkožního tuku a mít zase pohledné tělo,” okomentoval situaci MUDr. Molitor.

Aby tomu Patrasová nasadila pořádnou korunu, nechala svého chotě ještě omladit liftingem, který jeho pokožku vrátí o pár let do minulosti. „U mě už se s nějakým omlazujícím zákrokem už tak nějak počítá a nahromaděného tuku se již bohužel nezbavím jinak než s pomocí odborníků,” komentuje zpracovaný Felix, který bude pod taktovkou Dády za chvíli úplně nový člověk.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím