Dáda Patrasová se rozhodla přetvořit stárnoucího manžela k mladému obrazu svému. Liposukce, lifting... co bude dál?

 Celebrity 
08. srpna 2014 12:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Dáda chce mít Felixe jako ze škatulky Foto: Klinika YES VISAGE
Ten ale musí mít nervy. Dáda Patrasová, která nedávno porušila všechny své zásady a před šedesátkou si nechala do obličeje vpravit botox, teď nutí do zkrášlování i ostatní. A začala u svého manžela.

Felix Slováček je o něco starší než moderátorka dětských pořadů, a tak není divu, že je na něm co vylepšovat. Během konzultace s lékařem se proto dozvěděl, že by měl zapracovat na svém těle a trochu shodit, čímž mu Dáda fakt zavařila, protože v pokročilém věku se hubnutí stává složitější. Sport je nutné pečlivě vybírat, aby si člověk spíš ještě neublížil a pouhé omezování ve stravě problém nevyřeší. „Laserová liposukce se tak stává ideálním řešením, jak se zbavit podkožního tuku a mít zase pohledné tělo,” okomentoval situaci MUDr. Molitor.

Aby tomu Patrasová nasadila pořádnou korunu, nechala svého chotě ještě omladit liftingem, který jeho pokožku vrátí o pár let do minulosti. „U mě už se s nějakým omlazujícím zákrokem už tak nějak počítá a nahromaděného tuku se již bohužel nezbavím jinak než s pomocí odborníků,” komentuje zpracovaný Felix, který bude pod taktovkou Dády za chvíli úplně nový člověk.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít