Čucháme krizi. Podhůrského přítelkyně se mu vykašlala na dovolenou s JEHO dětmi. Vyrazila sama do luxusu.

 Celebrity 
08. srpna 2014 05:12 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zdeněk zůstal doma sám... Foto: Archiv vipstory.cz
Víte co se říká, po sedmi letech vztahu přijde krize. Je tohle případ i Zdeňka Podhůrského? Že ho potkáte na akci bez přítelkyně je naprosto běžný standart, ale když tráví každý dovolenou někde jinde, už to zavání problémem.

Jindy vždy pravidelně vyráželi do Itálie společně s jeho třemi dětmi z prvního manželství. Letos je všechno jinak! „Ilona ukončila studia a má poslední prázdniny, proto jsme se domluvili, že si může udělat dovolenou podle svých představ. Touží totiž po pětihvězdičkovém hotelu, kde má všechno zajištěné a nemusí nic dělat, ani se hýbat,” vysvětlil Podhůrský, kterému je naopak úplně jedno, kde bude v noci spát, jestli pod stanem, v autě nebo na louce. „V tomhle se hodně lišíme a vždy se musíme podřizovat jeden druhému,” doplnil Zdeněk.

Ten je momentálně zaměstnán především hudebním festivalem ve Frymburku a je na něm už fakt vidět únava. „Dává mi to zabrat, od rána do noci je tady pořád co dělat. S parťáky Alešem Nejedlým a Ludvíkem Novotným jsme ho připravovali takhle ve třech celý rok,” kasal se moderátor, jehož hlavní hvězdou bude právě dnes Lucie Bílá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít