Hergot, to je ale smůla! Pracně budovanou image chudého Tomáše Kluse rozprášila zpěvákova bohatá rodina.

 Celebrity 
07. srpna 2014 07:26 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
To už se nedivíme, že je Tomáš pořád vysmátý... Foto: Facebook
Tomu se ale říká mít pořádný pech. Tomáš Klus se prezentuje jako vyznavač alternativního způsobu života, kterému peníze vlastně nic neříkají a hraje si tak trochu na "lidovku". Vypadá to ale, že populární zpěvák žije dvojí život.

Když ho vidíte na jevišti, rychle se rozhlížíte po klobouku, abyste mu nějakou tou kačkou přispěli na živobytí. V privátním životě ovšem Tomáš nouzí opravdu netrpí, jezdí luxusním autem a na dovolenou létá do Dominikánské republiky.

Budiž mu ke cti, že na všechno si jistě vydělal sám. Ale i kdyby se nedařilo, našel by velkorysou finanční podporu u své maminky. Ta, ač celý život pracuje jako vychovatelka, disponuje poměrně značným majetkem. Rita Klusová bydlí nedaleko Třince v luxusním objektu, k němuž přináleží i velmi rozsáhlé pozemky. Zatímco zpěvák se v roce 2008 teprve šplhal na pěvecké výsluní, jeho matka investovala a s pomocí hypotéky vybudovala obrovský ranč.

Není divu, že se Tomáš se svojí maminkou nikde až tak nechlubí. Podle všeho nezapadá do pracně budované zpěvákovy image. Jí ale tleskáme, není mnoho tak šikovných žen.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum