Čeští herci dokonale předvedli, že fatálně dlabou na dress code. Pívečko a cigárko na schodech má přednost před pěknými šaty.

 Celebrity 
31. července 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Když díra, tak pořádná! Foto: Archiv vipstory.cz
Tak se jim to zase jednou povedlo. Čeští herci ukázali na premiéře filmu Díra u Hanušovic, že jsou vidláky jakbysmet i v reálném životě. Někdy se zřejmě tak silně vžijí do role, že neví kdy přestat. O outfitech, v nichž hlavní hrdinové přišli do Lucerny, by se daly napsat celé eposy a taky už se jich pár napsalo!

Napadá nás, že slovo premiéra má v České republice možná jiný význam, než jsme se domnívali. Asi jiný kraj, jiný mrav. I když bytostně uvědomělého jedince automaticky napadá přirovnání slavností, zřejmě tomu tak není. Přehlídka “hanušovických modelů” oplývala spíše vesnickým standardem než kvalitním dress code a vrcholem parády byla Miss Sekáč Simona Babčáková, která s půllitrem posedávala na schodech a balila si do papírku buďto cigáro nebo jointa (toho bychom teď potřebovali my).

Inu, ještě se máme v našich krajích hodně co učit a nebo možná na to někteří herci dlabou naprosto úmyslně. Oblek se však nepovedl ani těm, kteří zřejmě do outfitu vrazili nemálo peněz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve