Když milujete, na velikosti nezáleží? Modelka s nejdelšíma nohama na světě se opět vdala. Nový muž má vhodnější výbavičku.

 Celebrity 
22. června 2014 06:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adriana se manželem Foto: Facebook
Snažila se svatbu utajit, ale už je to stejně venku. Topmodelka Adriana Sklenaříková se na začátku června v monackém Monte Carlu podruhé provdala. Prstýnek jí tentokráte navlékl miliardář marockého původu André Ohanian, který v její ložnici nahradil fotbalistu Christiana Karembeu. Ten byl původem z Nové Kaledonie a jak je vidět, Adriana si potrpí na exotické muže.

V nejbližších dnech chystají novomanželé luxusní oslavu v Marrákeši. André má v Maroku nejvíce svých podnikatelských aktivit a hostina se bude konat v prominentním golfovém areálu, který modelčin manžel vlastní. Ohanian je vášnivý golfista, tak si nyní topmodelka bude zvykat na míček poněkud menší velikosti. Ale to pro ni nebude jistě problém. Jako žena Christiana byla na něco podobného zvyklá. S exmanželem pro změnu řešili příliš velký výškový rozdíl, neboť fotbalista i s kopačkama sahal modelce sotva po ramena.

Soutěžní slovo (pro den 22.6.2014): MÍČEK
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod