Partyšová co chvíli jezdí na plastickou kliniku až do Plzně. Bojí se snad, že by v Praze byla moc na očích?

 Celebrity 
21. června 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
V Praze nejsou dobré kliniky? Foto: Tomáš Martinek
Moderátorka Gábina Partyšová patří mezi krásné ženy, má i po dítěti pevné bříško a super proporce. Sice se ví, že sem tam na kliniku plastické chirurgie zavítá, tu na botox, tu na jinou drobnost, ale vše je prováděno s citem a pro dobro věci. Teď jsme se však dozvěděli, že se jezdívá zkrášlovat až do Plzně, kde je spokojenou klientkou zdravotnického zařízení Medical Institut. Tají snad Gábina něco?

„Zaujalo mě krásné a intimní prostředí, a proto pravidelně vážím cestu z Prahy do Plzně a dopřávám si zde celý den zkrášlovacích procedur,” vysvětlila moderátorka a nechala se společně s plzeňskou rodačkou Zorkou Hejdovou a jejím manželem Mírou provést po moderních prostorách kliniky.

Zdravotnické zařízení Medical Institut vám nabízí komplexní péči od hlavy až k patě a nemusíte do sebe nechat řezat. Když teda nechcete... Třeba Andrea Verešová sem jezdí ke kadeřníkovi. Ať už vás zajímá mládnutí, hubnutí, zdraví, bělení zubů, vypadávání vlasů, cokoliv, co vás jen napadne, to vše najdete pod jednou střechou a ještě v tom nejmodernějším provedení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?