Která z nich má nejlepší bříško? V televizi ho ukazují pořád a najednou dělaly drahoty!

 Celebrity 
22. června 2014 05:38 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tři České krásky Foto: Klinika Esthé
Ačkoliv všechny tři vyhrály soutěž krásy a momentálně jsou našimi nejkrásnějšími dívkami, jsou to stydlivky. Jejich mladá a pevná těla budou letos ještě více na očích, a tak v nich začala hlodat nejistota.

Protože se vítězka Gabriela Franková, Nikola Buranská i Tereza Skoumalová pravidelně opalují, aby jejich postavy ještě lépe vynikly například během takové promenády v plavkách, rozhodly se pro jistotu podstoupit lékařské vyšetření na klinice Esthé, že jim při pobytu na sluníčku nic nehrozí. „Hodně lidí mě straší, abych se mazala, abych nechodila moc na sluníčko, ale já na sobě zatím žádné pihy ani znaménka nepozoruji, jen pár puntíčků. Ale je pravda, že jsou místa, na která si nevidím a ráda si nechám od místních doktorů potvrdit, že jsem naprosto zdravá,” řekla Nikola.

A tak se lékaři dali do práce. Jenže když došlo na svlékání, najednou se všechny červenaly a stěží odhalily bříška, za která se žádná z nich nemusí stydět. Nakonec doktorům Missky poodhalily i nejstřeženější místa, o kterých si všichni ostatní muži mohou nechat jen zdát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod