Jirka Korn se k pětašedesátým narozeninám obdaroval jako král. Koupil si drobnost za čtvrt milionu!

 Celebrity 
20. května 2014 11:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Korn se zamiloval do modelu Perrelet Regulator Foto: Koscom
K pětašedesátým narozeninám si Jiří Korn nadělil opravdu zaslouženě. Zpěvák si totiž pořídil luxusní dárek v největším hodinářství ve střední Evropě, které se nachází v centru Prahy. Vybral si hodinky za téměř čtvrt milionu korun. „Mám narozeniny, ještě docela půlkulaté a to si tak člověk chce udělat radost,” řekl Korn.

Jirka moc dobře ví, že k outfitům, na které je mimochodem expert, patří taktéž vhodně zvolené doplňky. „Vy potřebujete boty a kabelky, my auta a hodinky. Ale samozřejmě i vás, ženy, které jste samy o sobě šperk,” tvrdí zpěvák. A protože je ambassadorem švýcarské značky Perrelet, jenž si oblíbil pro svoji výjimečnost, unikátní technická řešení, jedinečný design a exkluzivní vzhled, chodí prý všude včas.

Za svůj život měl Korn již mnoho hodinek, ale teď má ty nejšpičkovější. Vybrat si správné pro sebe je prý ale docela těžký oříšek, jelikož je nabídka tak veliká. Dal si proto na dárku v prodejně Koscom v pasáži Florentinum záležet. „Když se vám nějaké líbí, musíte si je dát na ruku a trochu si na ně zvyknout. Pak teprve zjistíte, že se vám líbí tak moc, že bez nich nemůžete být. Já už jedny mám, model Perrelet Tourbillon a jsem z nich nadšený,” míní Korn.

Teď zatoužil po jiném modelu, a tak si nechal od spolumajitele Koscomu Karla Janeby doporučit Perrelet Regulator, které jsou zajímavé tím, že mají retrográdní ukazatel hodin. Je to údajně specifická kombinace, kterou moc výrobců nedělá.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod