Těhotná Gábina Dvořáková už je v pátém měsíci. Září jako maják, ale od rána do večera je jí blbě.

 Celebrity 
19. května 2014 12:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Už se jí klube bříško a nosí v něm chlapečka Foto: Hair Show z.one concept
Zvěsti o tom, že Gabriela Dvořáková a Vašek Noid Bárta štěstím přímo září, nejsou ani trochu zkreslené. Modelku, která právě vstoupila do pátého měsíce svého těhotenství potkáte jedině s pusou od ucha k uchu. I přestože je jí neustále špatně. „Mám se krásně. Prožívám to jako neskutečný zázrak. Ale mám celodenní nevolnosti a úplně pořád! Jestli mě nepřejdou, tak nevím, co budu dělat,” svěřila se vipstory.cz Gábina jak se cítí.

„Asi do začátku čtvrtého měsíce jsem zvracela. Teď už ne, ale o to je to horší. Chce se mi, ale ono to nejde. Trochu s tím bojuju. Zřejmě jsme na sebe pořádně napojený,” řekla modelka čekající chlapečka. Bylo jí prý jedno, co to bude, ale určitě chce do budoucna i holčičku, i kdyby to mělo vyjít až na počtvrté. „Hrozně moc ji chci. Ale kluk je živel a sportovec jako já a aspoň když bude první, tak bude potom tu holčičku ochraňovat,” vysvětlila Dvořáková, která ovšem již brzy změní příjmení.

Její partner Vašek, s nímž se původně před Vánoci rozešla, ji požádal o ruku a dojde k tomu brzo. „Nechci se vdávat s tím úplně velikým bříškem.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47