Helena Zeťová je teď v Čechách pečená vařená. Přitom má v Řecku bezvadného přítele. Svěřila se, proč od něj prchá...

 Celebrity 
20. května 2014 06:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zpěvačka zde chystá i malé turné Foto: Hair Show z.one concept
Helena Zeťová se zřejmě už na dobro usídlila ve slunném Řecku. Žije tam s přítelem v městě Tesalonika a užívá mořské klima. Poslední dobou se však ve své rodné zemi objevuje takřka pravidelně. „Já tu teď dokončuju desku. Neustále pendluju tam a zpátky, třeba do studia do Neměcka, pak sem, takže jsem pořád na cestě,” řekla vipstory.cz Helena, která objevila zlatý grál, protože má prý toho nejtolerantnějšího chlapa na světě.

Určitě se prý místní fanoušci mohou těšit na nějaké menší turné. Prozatím během svých návštěv příležitostně koncertuje. Posledně vystoupila na představení nové italské vlasové kosmetiky v jednom z pražských klubů a byla sice po cestě hodně unavená, ale to na jejím výkonu nebylo znát.

Zeťová si však postěžovala, že má na sebe pouze teplákovou soupravu a džíny se sakem, v nichž nakonec i vystupovala. K tomu svázala vlasy do obyčejného culíku. „Já tohle moc neřeším. Ne z neúcty k divákům, ale protože se tak cítím nejlíp,” svěřila se Helena, které to i tak moc slušelo, takže její starosti s outfitem byly naprosto zbytečné.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve