Zpěvačka se snaží uhrát rodinnou hádku do outu. I přesto, že jí sestra zfackovala manžela, se prý moc milují. My máme jinou verzi.

 Celebrity 
19. května 2014 15:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Úplnou náhodou se videozáznam dostal do rukou bulváru... Foto: Just Jared
Na afterpárty největšího gala jaké vůbec existuje – charitativní události Met Gala, mladší a méně slavnější sestra zpěvačky Beyoncé Solange Knowles zfackovala během tříminutové jízdy ve výtahu jejího manžela Jay-Z. Solange, která je také zpěvačkou na něj křičela (bohužel videozáznam je bez zvuku) a nabančila mu.

Den na to smazala více přehlížená umělkyně z Instagramu všechny fotky své sestry Beyoncé, jenž divadlu ve výtahu pouze nečinně přihlížela. Prý už ji zkrátka nebaví, že je ”ta druhá” a tak si na Jay-Z vybila zlost, že jí s tou slávou taky nějak nepomůže.

Podle posledního exkluzivního prohlášení pro Associated Press se Beyoncé snaží situaci uklidnit zmínkami o tom, že jejich rodina funguje i přes to všechno. „Jay a Solange uznávají svůj podíl viny a není pravda, že by má sestra byla pod vlivem alkoholu. Navzájem se milujeme a jsme rodina,” uvedla slavnější polovička. Ale nás neopijí suchým rohlíkem. O pět let mladší Solange už zkrátka nechce být jen stín...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47