To je bezvadný nápad. Světelný labyrint, ve kterém se děti do sytosti vyřádí a vy si užijete klidu.

 Celebrity 
17. května 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Jedinečné Luminarium je zábava pro celou rodinu Foto: Arkády Pankrác
Když je jaro tak nevlídné jako letos, nezbývá rodičům než vymyslet dětem jinou zábavu. Co by mohlo být v deštivém počasí poutavější než labyrint chodeb plných barev a stínů. Taková neobvyklá atrakce přitáhla pozornost maminek Lejly Abbasové, Ester Janečkové či Hanky Kynychové a babinec doplnil i herec Petr Vágner.

Jedinečná hra světel je závislá jen na slunečním záření. Činí to z něj tímto vskutku netradiční zážitek, který stojí přímo před pražským obchodním centrem Arkády. „Moje holky se tady moc pobavily. Myslím že v Luminariu nejsme naposledy,” libovala si známá cvičitelka. To Petr předal děti manželce a běžel do divadla: „Mám toho teď hodně,” dušoval se Vágner.

Ratolesti Lejly a Ester však o světelné atrakci poslouchaly pouze z úst svých maminek. „U nás doma je teď bohužel spála,” vysvětlila Janečková. Snad se tedy její děti včas uzdraví. Užít si světlo totiž musí stihnout do 25. května. Pak akce končí a labyrint, který vidělo již více než dva miliony lidí na celém světě, se přesune zase dál.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty