Celebrity zašlapaly Kubelkovou do země. A to dokonce na její oslavě narozenin.

 Celebrity 
16. května 2014 14:54 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Iva Kubelková má narozeniny přesně na svátek práce Foto: Music Club Zlatý Strom
Říká se, že máj je lásky čas. Všude to voní a překypuje rozkvetlými stromy a květinami. Proto není divu, že se právě v květnu narodilo tolik nádherných dívek. Neříkejte, že třeba taková Iva Kubelková by si měla lámat hlavu s rostoucím věkem. Tak se ona a pár dalších rozhodlo oslavit své narozeniny společně v Music Clubu Zlatý Strom.

Skupina Missek se nahromadila kolem Petra Šišky a po sfouknutí svíček a nakrojení dortu se všichni málem ušlapali, když se pustili do tance na jedinečném televizním parketu, který se nachází pouze v tomto klubu, na němž se promítaly podobizny jednotlivých vip.

Většinou však moderátorka top staru slaví v kruhu rodinném. „Já ty narozeniny nikdy moc extrémně neprožívám. Jednou si pamatuju, že asi v pětadvaceti mi přátelé v klubu zorganizovali oslavu a tenkrát jsem dostala asi tři sta růží. To bylo krásné, ale jednoznačně raději dávám dárky,” řekla vipstory.cz Kubelková.

Poněkud náročnější se projevila Česká Miss 2009 Iveta Vítová, která ve středu oslavila jednatřicáté narozeniny. „Celý život si přeju hodinky s vodotryskem! A to snad už od svých pěti let,” tvrdila Vítová a vypadala, že to asi myslí vážně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum