Rychtář si nechává urnu s popelem Ivety doma. S hrůzou čekáme, co vymyslí.

 Celebrity 
15. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iveta Bartošová byla v pondělí odpoledne zpopelněna Foto: TV Prima
V pondělí v odpoledních hodinách proběhl v krematoriu ve Strašnicích pohřeb zesnulé Ivety Bartošové. Tím ovšem skončila jen jedna z mnoha kapitol. Nás by totiž moc zajímalo, kdyby Iveta mohla něco říct, co by to bylo.

I když se vdovec Josef Rychtář teď trochu uklidnil, asi mu došlo, že to opravdu s tím svěřováním se bylo přes čáru a nasadil novou masku, čachry machry s popelem zesnulé pěnice jsou ovšem také pořádná petelice. Zatímco Zdeněk Macura sedí v paletovém domečku a prosí Ježíše, aby vzkřísil Ivetu, Rychtář se doma kouká na urnu s popelem manželky, která v den jeho narozenin spáchala sebevraždu.

Kde nakonec ostatky Bartošové definitivně skončí, to ještě není jisté. Padaly ale i takové návrhy, že si ji Rychtář prostě uloží do hrobového místa rodiny Dariny Nové, jeho bývalé ženy, ale to se přepočítal, protože právě ona má poslední slovo, jak bude s hrobem nakládáno. Kde tedy nakonec zpěvačka spočine? Je klidně možné, že si ji Rychtář bude usurpovat pro sebe i po její smrti a fanoušci nikdy nebudou mít místo, kam by se přišli poklonit...

Iveto, teď by se nám asi opravdu hodilo, kdyby tě někdo vzkřísil a ty bys nám pověděla, co si o tom tyátru myslíš.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty