Rychtář si nechává urnu s popelem Ivety doma. S hrůzou čekáme, co vymyslí.

 Celebrity 
15. května 2014 07:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Iveta Bartošová byla v pondělí odpoledne zpopelněna Foto: TV Prima
V pondělí v odpoledních hodinách proběhl v krematoriu ve Strašnicích pohřeb zesnulé Ivety Bartošové. Tím ovšem skončila jen jedna z mnoha kapitol. Nás by totiž moc zajímalo, kdyby Iveta mohla něco říct, co by to bylo.

I když se vdovec Josef Rychtář teď trochu uklidnil, asi mu došlo, že to opravdu s tím svěřováním se bylo přes čáru a nasadil novou masku, čachry machry s popelem zesnulé pěnice jsou ovšem také pořádná petelice. Zatímco Zdeněk Macura sedí v paletovém domečku a prosí Ježíše, aby vzkřísil Ivetu, Rychtář se doma kouká na urnu s popelem manželky, která v den jeho narozenin spáchala sebevraždu.

Kde nakonec ostatky Bartošové definitivně skončí, to ještě není jisté. Padaly ale i takové návrhy, že si ji Rychtář prostě uloží do hrobového místa rodiny Dariny Nové, jeho bývalé ženy, ale to se přepočítal, protože právě ona má poslední slovo, jak bude s hrobem nakládáno. Kde tedy nakonec zpěvačka spočine? Je klidně možné, že si ji Rychtář bude usurpovat pro sebe i po její smrti a fanoušci nikdy nebudou mít místo, kam by se přišli poklonit...

Iveto, teď by se nám asi opravdu hodilo, kdyby tě někdo vzkřísil a ty bys nám pověděla, co si o tom tyátru myslíš.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum