Známá sexy bloncka se přiznala, že je ochotna pózovat nahá. A hned dostala první příležitost!

 Celebrity 
17. května 2014 05:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Míša s Nikol se nepřišly pouze najíst, ale také malovat Foto: SaSaZu
Do dění v SaSaZu, které právě teď mění celý koncept restaurace, přibylo umění rakouské malířky Susanne Petautsching, jenž v České republice vystavuje poprvé a tudíž u vernisáže jejích obrazů nemohly chybět české celebrity. Mirek Cipra dorazil s kamarádem a využil příležitosti pozdravit dvorního šéfkuchaře, milovnice umění Petra Svoboda se posilnila asijským jídlem... Zato malířku nadchla především krása našich modelek Míši Štoudkové a Nikol Moravcové, které jako Blogesrobes bloggerky podporují nejen módu a krásu, ale také umění, a proto se ani jedna nebránila příležitosti, která se jim naskytla.

Susanne si je obě vyfotila a domluvila se s nimi, že je bude portrétovat. „Prý se jí líbí naše tváře, takže nás chce zvěčnit na obraz a pak nám to poslat. A proč ne. Já mám doma jen dva obrazy. Jeden obrovský, co jsem dala příteli k Vánocům a jeden, co jsem vyhrála na Plese v Opeře v tombole,” řekla vipstory.cz Nikol.

Byla by třeba, ve jménu umění, schopna stát někomu jako nahý model? „Takovou nabídku jsem ještě nedostala. Na focení ani na malování. Ale pokud by to vypadalo tak vkusně, jako třeba Rose v Titanicu a kreslil by mě přítel, tak jo,” dodala Moravcová.

Ačkoliv Nikol je v tomto ohledu trochu nepolíbená, prozradila nám, že Štoudková už právě teď visí na jedné výstavě. „Hodně chlapů už se na ten obraz ptalo a nemůžou se dočkat, až výstava skončí.” No, však tam Míša taky vypadá zatraceně sexy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím