Šeredová nakopala nevěrníka do hader. Kolik míčů z Buffonova konta si asi česká kráska odnese? Aby nezůstal Gigimu jen ten fotbalový...

 Celebrity 
14. května 2014 07:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nevěra se ve většině případů nevyplácí... Foto: Facebook A. Šeredové
Rozvod Aleny Šeredové a miláčka Itálie Gigiho je v plném proudu. Pohádkový ráj je naopak u konce. Co modelka původem z Čech prožívá, se dá jen těžko odhadnout, ale jelikož na vině je prý Buffon, kterému média podstrkují do postele půvabnou reportérku, asi s právničkou spřádá plány, jak svého nevěrného manželka co nejvíce oškubat. Co si totiž budeme nalhávat, Aleně se určitě nelíbila jen jeho tvářička, ale rovněž tučné konto, kterého by se jistě s těžkým srdcem vzdávalo.

Fakt, že se Šeredová a Gianluigi Buffon rozvádějí, se dá úplně jednoduše vypozorovat i na její sociální síti. Od chvíle, co italská média začala o rozpadu jejich manželství spekulovat, Alena jezdí sama na dovolené, jen v doprovodu dětí, na internetu sdílí fotografie pouze dětí, svých kamarádek, kolegů apod. Tak jsme tomu jejímu čutálistovi alespoň vybrali na rozloučenou pár ”Šeredných” foteček v plavkách.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47