Zač stojí pořadatelům Agáta Prachařová? No, klidně i za zlámanou ruku. Hlavně když se něco děje.

 Celebrity 
10. května 2014 14:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Aguš si užívala u moře a takhle to dopadlo... Foto: Tour History / Facebook
I když se zdá, že pařmenka Agáta Prachařová se s manželstvím a stoupajícím věkem zklidnila, někde přece musí upouštět páru a kde jinde než na dovolené. Její tříčlenná rodinka se zrovna vrátila z Turecka, ale už musela Agáta navštívit jeden ze špitálů, protože si zranila ruku. Jak, to raději nenapsala, ale celá zafačovaná si návrat domů určitě nepředstavovala.

Říkáte si, že Prachařovic dovolenkují nějak často? Na začátku roku strávili jen Aguš a Jakub tři týdny v tropickém ráji, výročí slavili v Paříži, teď se koupali v moři. Poté, co modelka prozradila, kolik si účtuje za návštěvu společenské události, už se není čemu divit. „Beru to jako práci. Když někdo chce, abych na párty dvě hodiny šaškovala, zkrátka si za to musí zaplatit. Beru 15 – 20 tisíc, záleží na akci,” řekla Prachařová Super.

To zní jako velmi příjemná sumička a když vezmeme v úvahu, jak často chodí Agáta do společnosti, záhada hlavolamu se tím vysvětluje. Nicméně i přesto ji pořadatelé na večírcích chtějí. Zřejmě doufají, že jim tam ztropí nějakou rošádu, jak to mívala ve zvyku dříve.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím