Nevraživost ve slavném hereckém rodě. Proč se Jana Štěpánková se svým mladším bratrem nemusí?

 Celebrity 
10. května 2014 05:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Štěpánková Foto: Facebook
Sourozenci z věhlasného hereckého rodu k sobě jen obtížně hledají cestu a je veřejným tajemstvím, že Jana Štěpánková a Petr Štěpánek se příliš nemusí.

Zatímco herečka měla velmi kladný vztah k zesnulému Martinovi Štěpánkovi, s mladším bratrem to má naopak. Proč tomu tak je? Kořeny sporu jsou zřejmě v rozdílném pohledu na politické dění kolem nás. Bratr Martin trávil za totality delší čas v exilu, neboť mu hrozil vyhazov z divadla, pokud nevstoupí do strany. V roce 1981 spolu s manželkou Jaroslavou Tvrzníkovou emigrovali do Rakouska, odkud se zpět do vlasti vrátili až v roce 1994. Působil také jako redaktor v rádiu Svobodná Evropa. V září 2010 se bohužel herec ve své pracovně zastřelil.

Naopak bratr Petr proplouval v totalitním režimu hladce a s komunisty táhl za jeden provaz. Šel z role do role a se svojí manželkou režisérkou Vlastou Janečkovou vedl velmi pohodlný život.

Dá se tedy říci, že zatímco jeden bratr herečce imponoval, s druhým ne a ne najít společnou řeč. Není divu, že nedořešené rozepře stále visí nad vztahem obou sourozenců a oni k sobě nemohou najít cestu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím