Americký krasavec George Clooney přestal pěstovat staromládenectví a zasnoubil se. Jeho vyvolenou se stala obyčejná dívka z davu.

 Celebrity 
28. dubna 2014 12:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
George Clooney požádal o ruku svoji přítelkyni Amal Alamuddin Foto: Twitter
To snad ani není možné! Po dvaceti letech se herec George Clooney rozhodl zatočit se svým staromládeneckým způsobem života a deník US Weekly potvrdil, že se zasnoubil s přítelkyní Amal Alamuddin. Podle všeho se oscarový playboy vyslovil během uplynulých dvou týdnů. Amal je půvabná advokátka. Hercovo srdce zřejmě po všech hollywoodských kráskách čekalo na někoho oplývajícího ”obyčejným šarmem” a lov mimo kamery přinesl své ovoce.

„Toto je nejzdravější vztah, jaký jsem kdy u George viděl. Amal vypadá opravdu šťastně, je roztomilá a inteligentní. Má své vlastní myšlenky a nápady,” uvádí zdroj z Clooneyho okolí. Nově zasnoubený pár se seznámil ani ne před rokem. Od rozvodu s herečkou Taliou Balsam roku 1993 měl hollywoodský fešák samé dlouhé románky se slavnými a půvabnými ženami, ale nakonec ho okouzlila dívka původem z Bejrútu.

Doufejme jen, že na sňatek nespěchá, aby se pomstil své bývalé Stacey Keibler. Rozešli se loni po dvou letech randění a ona se za pouhého půl roku stihla vdát a ještě otěhotnět.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47