Manžel už si na Štěpánku Duchkovou konečně zvyknul! Co mu na usměvavé moderátorce tak vadilo?

 Celebrity 
26. dubna 2014 12:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Doprovod dělala Štěpánce její nezbedná dvojčata Foto: Husí kusy
Moderátorka Štěpánka Duchková se sice trochu z očí veřejnosti vytratila, ale špatně si rozhodně nežije. Na nedávné aukci zářila vedle licitátora Karla Voříška, a i když neustále musela běhat za dvojčaty Janem a Adamem, moc jí to slušelo. Možná ale právě díky těm dvěma raubířům je tak štíhlounká. „Já mám teda pocit, že je mi dneska aspoň 120 let,” hodnotila sebekriticky, ale jeden klad na sobě přeci jen našla.

„Aspoň, že už s rovnátky nešišlám. Ale ještě se mi budou zuby posouvat, takže to možná ještě přijde. Doma si museli zvyknout, ale manžel už ví, že se to chýlí ke konci, už jenom asi dva měsíce,” jásala Štěpánka. Zubařům však není konec. Poté ji čekají rovnátka ještě vespod, ale ty už prý budou zezadu a nebudou vidět. Pro srovnání úsměvu se moderátorka rozhodla z čistě praktického hlediska, jeden zub dělal neplechu, takže ho takto zpacifikovala. Na kariéru fotomodelky prý přesedlat nehodlá.

Pěknou odměnou za to utrpění jí však byla velikonoční dovolená, na kterou vyrazila s rodinkou už asi třetím rokem. „Zase do Španělska. V neděli má být 29 stupňů. Nevím, jestli to už bude na koupání, ale já do toho moře stejně vlezu.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve