Zapomenutá herečka vydala knihu o mateřství. Její názory tak pobouřily čtenáře, že jim bude ležet v hlavě až do smrti!

 Celebrity 
28. dubna 2014 05:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tak po tomhle už se žádného comebacku nedočká... Foto: Twitter
Alicia Silverstone má svoji hereckou popularitu už pár let za sebou takže momentálně vydává v pořadí již druhou knihu. První se zaměřovala na životosprávu, další na mateřství. Jenže jejím obsahem zřejmě přišla i to ty poslední fanoušky, co ještě měla. Za rady nastávajícím maminkám ji čtenáři nemilosrdně kritizují.

Nejvíce jim leží v žaludku, že svého syna Beara nikdy nedovolila očkovat na klasické dětské nemoci včetně planých neštovic a spalniček, protože preferuje přirozený přístup. Její drobeček je prý dokonalým příkladem toho, jak život ”bez chemikálií” může být prospěšný imunitnímu systému. „Vzhledem k tomu, že je jeho tělo super čisté, může se ”zdravý stroj” lépe bránit a všechny ošklivé věci vypláchnout mnohem rychleji než dítě, jehož životospráva není tak přírodní,” řekla Silverstone.

Ani její přesvědčení, že tampony z neorganické bavlny a s parfémy způsobují neplodnost nezískalo moc na popularitě. Dále také Aliciiny názory, že veganská strava pomáhá předcházet depresím, syna naučila na nočník již v šestém měsíci, a že žadná maminka nesmí opomenout sníst svoji placentu. Dovedete si tedy představit, že si ve společnosti moc nepolepšila...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve