Věřte nebo ne, Míša Dolinová má úchylku! Aspoň, že to není zdraví škodlivé.

 Celebrity 
27. dubna 2014 10:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Na čem slušná moderátorka ujíždí? Foto: Health & Beauty
Připadá vám, že moderátorka Michaela Dolinová je zcela normální? I my jsme si to mysleli, až doposud. Ukázalo se totiž, že i někdo jako ona má úchylku. „Já mám ráda bylinné přírodní přípravky, mám doma asi 30 druhů šamponů a určitě 50 druhů laků na nehty,” prozradila Míša a překvapila tím všechny přítomné u stánku kosmetiky Health & Beauty, která ve všech ohledech vyhovuje jejím požadavkům.

Majitelka HB kosmetiky Petra Morávková získala ocenění Modrá planeta za 100% přírodní bylinné produkty. Jednalo se především o rakytníkové mýdlo a léčivé bylinné mýdlo. „Je to pro nás velká pocta a jsme rádi, že jsme daná ocenění obdrželi, protože naše kosmetika není testována na zvířatech a moc nás těší, že naše výrobky pomáhají lidem léčit ekzémy, lupénku a další nejen kožní onemocnění,” dodává majitelka.

A kde je kosmetika, tam často nechybí ani Martin Maxa, který o sebe s rostoucím věkem pečuje čím dál víc. Zajímalo ho především liftingové sérum na vyhlazení a vypnutí pleti. „To víte i já stárnu,” vysvětloval zpěvák a množstvím nakoupených krémů hravě trumfnul všechny přítomné ženy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47