Skandalistka Hanička Krampolová opět na scéně. Z léčebny je doma, tak už zase vystrkuje růžky.

 Celebrity 
22. dubna 2014 15:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Krampolová na sebe ráda upozorňuje a to bohužel všemi možnými způsoby TV Nova
O manželce Jiřího Krampola jsme již dlouho neslyšeli a to se nám zdálo trochu podezřelé. Ale známá skandalistka opět tento měsíc vystrčila růžky. Ve skandálech a trapasech, které Hana Krampolová na veřejnosti předvádí, jí konkuruje snad už jen trio Rychtář, Bartošová, Macura.

Kolem Haničky se v roce 2012 rozpoutalo hned několik afér. Byla obviněna z krádeží v obchodě, napadla údajnou milenku svého manžela a k tomu se psychicky zhroutila. Ovšem na základě svých skandálů a excesů dostala vlastní rubriku v bulvárním pořadu Top Star Magazín zvanou Deníček. V ní se oba manželé před celým národem znemožňovali zhruba půl roku. Od té doby se po Krampolové slehla zem. Podle některých médií se léčila ze svých závislostí na alkoholu a prášcích v psychiatrické léčebně.

Zda pobyt v rukou odborníků zabral, nevíme, ale protože tento měsíc si hercova manželka poněkud společensky unavená přivolávala opět záchrannou službu s podezřením na pádem pochroumaná záda, tak o účinnosti léčby můžeme tak trochu pochybovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty