Budoucí hnízdečko lásky Ochotské a Rosola v ohrožení! Musejí některé části vysněného domu vybourat.

 Celebrity 
23. dubna 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nakonec se nezdržuje svatba, ale rekonstrukce domu Foto: Jan Tůma
Bývalá zprávařka Michaela Ochotská nedávno změnila se snoubencem Lukášem Rosolem plány. Zprvu odkládali svatbu a veškerou sílu věnovali rekonstrukci vysněného domu, teď nám však sama krásná Míša potvrdila, že veselka bude a ještě tento rok! Mají vybraný termín a udělají proto vše, co kariéra jejího tenisty dovolí.

Naopak větší vrásky jim teď dělá budování onoho hnízdečka lásky. K zařizování je toho prý nakonec více než čekali. „Zdá se, že to bude ještě běh na dlouhou trať. Je tam stále hodně práce. Dům sám o sobě je víceméně hotový, ale chceme ho zařídit podle našich představ, tudíž doděláváme zednické práce. Rozhodli jsme se pro nový krb a změníme jednu ze tří koupelen,” řekla Ochotská vipstory.cz jak pokračuje přestavba.

Alespoň co se výsledku týče, zde je všechno v pořádku. Mají na vzhled domu podobný názor, což je výhoda. „Po večerech listujeme v různých magazínech o bydlení a říkáme si, co by se nám líbilo než dojdeme k nějakému společnému závěru a až potom se rozhodneme. Ale jelikož máme stejný vkus, nijak se o tom nemusíme přít.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím