Budoucí hnízdečko lásky Ochotské a Rosola v ohrožení! Musejí některé části vysněného domu vybourat.

 Celebrity 
23. dubna 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nakonec se nezdržuje svatba, ale rekonstrukce domu Foto: Jan Tůma
Bývalá zprávařka Michaela Ochotská nedávno změnila se snoubencem Lukášem Rosolem plány. Zprvu odkládali svatbu a veškerou sílu věnovali rekonstrukci vysněného domu, teď nám však sama krásná Míša potvrdila, že veselka bude a ještě tento rok! Mají vybraný termín a udělají proto vše, co kariéra jejího tenisty dovolí.

Naopak větší vrásky jim teď dělá budování onoho hnízdečka lásky. K zařizování je toho prý nakonec více než čekali. „Zdá se, že to bude ještě běh na dlouhou trať. Je tam stále hodně práce. Dům sám o sobě je víceméně hotový, ale chceme ho zařídit podle našich představ, tudíž doděláváme zednické práce. Rozhodli jsme se pro nový krb a změníme jednu ze tří koupelen,” řekla Ochotská vipstory.cz jak pokračuje přestavba.

Alespoň co se výsledku týče, zde je všechno v pořádku. Mají na vzhled domu podobný názor, což je výhoda. „Po večerech listujeme v různých magazínech o bydlení a říkáme si, co by se nám líbilo než dojdeme k nějakému společnému závěru a až potom se rozhodneme. Ale jelikož máme stejný vkus, nijak se o tom nemusíme přít.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum