Válka Roseových po česku. Milan Šteindler se s manželkou rozvádí dlouhých sedm let a konec je stále v nedohlednu. Kolik kýblů špíny na sebe manželé ještě stačí vylít?

 Celebrity 
17. dubna 2014 10:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milane, fakt je to všechno pravda?  Foto: Facebook
Spor Milana Šteindlera a jeho manželky se táhne už pěkně dlouho. Šteindlerovi se nemohou dohodnout téměř na ničem. Jediné co jim jde opravdu senzačně, je na sebe vzájemně házet vinu a špínu.

A tak se můžeme dozvědět pikantnosti z jejich soukromí i to jak byl herec po léta objetí domácího násilí. Sám Šteindler říká, že denně byl na pořadu řev a agrese. „Fackovala mě, škrtila, mlátila mě pěstí, kopala mě mezi nohy. Vrchol přišel těsně před mým odchodem a je to věc, kterou se člověk nechce chlubit. Začal jsem se zamykat v pokoji, a když jsem jednou zapomněl, polila mi ve spaní rozkrok lepidlem“ uvádí herec. Sílu má Šteindlerová asi pořádnou, protože následkem jejích útoků přišel herec o zub a měl naražený krční obratel, který musel delší dobu chránit límcem.

Sám Šteindler se netají tím, že v době seznámení ho žena svým temperamentem okouzlila. Postupem času se prý stala nezvladatelnou bytostí a život s despotickou psychopatkou se stal nesnesitelný. Co tam máte dál, Šteindlerovi?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty