Marešová se zase navlékla do svatebních šatů. Chce nám tím snad něco naznačit?

 Celebrity 
17. dubna 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tak která si nakonec odnese pohádkové věno? Foto: Souboj nevěst
Na počátku bylo 1626 vdavekchtivých slečen, pohádkové věno však může vyhrát pouze ta nejlepší. Finalistka soutěže Souboj nevěst získá právem titul Supermanželka roku a samozřejmě i to slibované věno, složené z hodnotných darů od partnerů soutěže. Nejde totiž o krásu nebo dokonalé míry, jde o schopnost vybojovat si svůj sen. „Na slavnostním galavečeru budou vybrány tři nevěsty s nejvyšším počtem SMS hlasů a začne bitva,” uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

V pražském Grand Hotelu Bohemia budeme 26. dubna svědky pravého souboje, hudebních vystoupení i One man show zábavy. Na fair play hru bude dohlížet patronka nadace Dobrý skutek Lucie Křížková, patronky celé soutěže Monika Marešová a Miss Monika Leová. Do poroty usednou Miss Denisa Domanská, zpěvačka Michaela Nosková a Muž roku 2011 Martin Gardavský. To a ještě mnohem víc uvidíte ve velkém finále.

Souboj nevěst v letošním ročníku spolupracuje s občanským sdružením Dobrý skutek a právě výtěžek z SMS hlasů bude použit na zaplacení speciálního rehabilitačního pobytu malému Markovi z Olomouce, který trpí Dandy-Walkerovým syndromem. Hlasovat pro svoji favoritku můžete až do finálového večera (vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro) a jedna z dívek tímto prožije svatbu svých snů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty