Kristelová nikdy nebyla tak dlouho sama. Pro chlapy je ale prý život s ní neúnosný.

 Celebrity 
13. dubna 2014 15:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kateřina už je single čtyři měsíce... na ní je to doba dlouhá Foto: Facebook K. Kristelové
Co chvíli tasí na sociální síti Kateřina Kristelová nové fotografie. Někomu by se to mohlo zdát jako zoufalé volání o pomoc při sháňce o chlapa, ale opak je pravdou. Moderátorka přiznala, že strašně dlouho nebyla svobodná. Vždy měla vážné vztahy minimálně na dva roky a teprve teď si jako maminka čtyřleté holčičky užívá toho, co je svobodný život. „Malá už je na hlídání dost velká a já zjišťuju, co je single život a vůbec to není špatný. Mockrát jsem to nezažila. Sice jsem vztah vždy poctivě ukončila a pak byla chviličku sama, ale teď je to nějaký čtvrtý měsíc a přijde mi to skvělý,” řekla Kristelová vipstory.cz s tím, že by to tak ještě chviličku mohlo zůstat.

Co je bezesporu jisté je, že ji předchozí vztahy řádně proškolily. Teď už totiž bezpečně ví, že nebude dělat kompromisy a má jasný žebříček hodnot, které musí nový partner splňovat. Jako matka chce totiž své dceři obstarat pěknou budoucnost. „Po všech přešlapech je potřeba se srovnat a myslím, že teď už jsem našla pevnou půdu pod nohama. Počkám si klidně další půlrok, protože nemusím být nutně s někým jenom proto, abych s ním byla.”

Kdo byste se rád postavil do fronty, seberte hlavně dávku zodpovědnosti. „Já ve vztahu nemám záchrannou brzdu a potřebuju, aby se ten chlap nebál, co všechno se v kombinaci se mnou na něj nabalí. Pro ty muže, co jsem měla, to bylo zprvu sexy, ale vlastně neúnosný v běžném životě."
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty