Kam se ztratil půvab Vendulky Utěšitelky? Vysolárkovaná Eva Jeníčková se sexy symbolu z trilogie o Básnících vzdálila na světelné roky.

 Celebrity 
12. dubna 2014 07:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Jeníčková se vyžívá v nevkusu  Foto: Facebook
Filmových rolí bylo v hereckém životě Evy Jeničkové poskrovnu. Diváci si na ni nejvíce pamatují z trilogie o Básnících a z legendárních Sněženek a machrů.

Jeníčková zkoušela štěstí ve Spojených státech, ale tam se jí evidentně osobně ani profesně moc nedařilo. Jediné, co se jí opravdu povedlo, převzít životní styl Američanů, včetně nevkusného oblékání, kterým jsou Američanky tak pověstné. Poté co se ze Států vrátila zpět do Čech, šokovala všechny svoje příznivce prapodivným vyumělkovaným zjevem se žlutými kudrlinami a vysolárkovaným vrásčitým obličejem.

Jeníčková se pokusila o herecký comback natáčením kultovních Sněženek a machrů po 20 letech, ale ty se hodně nepovedly a ve srovnáním s prvním dílem mělo pokračování nesrovnatelně nižší návštěvnost. Film skončil fiaskem, ovšem ne tak pro Jeníčkovou. Ta se při natáčení potkala s režisérem filmu Viktorem Taušem, kterého se jí podařilo dotlačit až před oltář.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve