Pět nejbizarnějších výroků oživlé Barbie. S takovou ji za chvíli upálí na hranici.

 Celebrity 
13. dubna 2014 14:19 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mimozemská Valeria si zadělává na pořádný malér... Foto: Facebook V. Lukyanove
Ukrajinská modelka Valeria Lukyanova, známá jako lidská Barbie, je přesvědčená, že pochází z jiné planety, vyznává breathariánství (bytost je živa pouze ze vzduchu a slunečního svitu) a její vzhled je prý takový proto, aby si jí lidé všimli. Kdyby totiž v obleku jeptišky kázala o spáse světa, nikdo by ji neposlouchal. Jenže poslední dobou si svými ústy dělá akorát nepřátele...

Pět nejbizarnějších výroků oživlé panenky:

1. Samotná myšlenka na to, mít děti, ve mně vyvolává odpor. K čemu děti? Protože vám přinesou sklenici vody, když ležíte na smrtelné posteli?

2. Vyučuji na škole mimotělního cestování. Je to mezinárodní škola, v níž instruktoři ukazují studentům, jak opustit své fyzické tělo a cestovat v jejich těle duchovním. Můžete tak navštívit jakékoli město na planetě či ve vesmíru. Toto je budoucnost lidstva a má to obrovský potenciál. Postupně se naučíme využít skryté rezervy.

3. Moje komunikace s mimozemšťany není verbální, mluvíme světelným jazykem. Hodně jsem se od nich naučila a teď vím, že má duše je tu již velmi dlouho. A také, že lidé jsou nejméně sofistikovanou civilizací – jsme na nejnižší úrovni vývoje.

4. Míchání různých ras způsobuje degeneraci. Vzpomeňte si, co krásných žen bylo v letech 1950 až 1960 i bez chirurgických zákroků. A teď, protože degenerujeme, potřebujeme vylepšovat.

5. Myslím si, že nějaká osoba stojí za všemi špatnými komentáři o mně. Ta negativní vlna se spustila ve chvíli, když se mé semináře staly populárními. Během jediné noci začaly všechny webové stránky mluvit o živé Barbie, němé blondýnce. Jsem si jistá, že se jednalo o komplot, který má zničit mou pověst.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty