Bývalý majitel pochybného podniku Discoland Sylvie Ivan Jonák odchází z vězení a začne si vyřizovat dávné účty. Vypukne v Praze válka gangů?

 Celebrity 
23. března 2014 13:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jonák měl přátele napříč celým šoubyznysem Foto: Facebook
Během dubna má opustit Valdické vězení někdejší král pražského podsvětí a majitel Discolandu Sylvie Ivan Jonák, který si odpykává osmnáctiletý trest za objednání vraždy manželky Ludviky. A mnoho lidí z jeho propuštění nemá vůbec žádnou radost.

Velmi kontraverzní podnikatel Jonák byl proslulý svým okázalým způsobem života, kdy si dovolil prakticky vše. Měl spoustu přátel a známých mezi herci, zpěváky, režiséry, politiky a mafiány a po Praze jezdíval v limuzínách s nahými modelkami. Po svém propuštění si možná bude chtít vyřídit účty s lidmi, kteří ho při soudním procesu potopili a dali od něj ruce pryč.

Obavy má jistě třeba herec Roman Skamene, který byl Jonákův velký kamarád. Ten ho na plátku mockrát tahal z mnoha finančních průšvihů, kterými je herec pověstný. Skamene se Jonákovi odvděčil tím, že se o něm během jeho pobytu ve vězení vyjadřoval dosti nelichotivě.

Samotného Jonáka se někdo pokusil dvakrát zabít. V roce 1994 měl nastraženou bombu pod autem, později ho postřelili do obličeje. Je dost pravděpodobné, že začne být po jeho propuštění mnoha lidem horko po těle.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008