Retro: Tahle bouře odstartovala, když nějaká Ornella Štiková řekla, že čeká dítě s ženatým Koktou. Co si Pepa nadrobil, to si také snědl!

 Celebrity 
18. března 2014 12:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Quentin oslavil své první narozeniny Foto: Facebook O. Štikové
Quentin Kokta je díky rodičům asi nejslavnějším dítětem českého šoubyznysu. Na svět přišel kolem sedmé ráno 15. března 2013 tehdy neznámé Ornelle Štikové a naopak moc dobře známému Josefu Koktovi, bývalému manželovi Gábiny Partyšové. Podotýkáme, že Kokta a jeho skryté charisma tímto zplodili v pořadí páté dítě a bláznivá slavomanka Tachmina Ibragimova teď vyhrožuje, že taky čeká Koktovo dítě, ale zatím moc na věrohodnosti nepobrala. Co si budeme namlouvat, Ornella to taky neměla jednoduché...

- „Slávychtivá těhotná milenka Josefa Kokty zhrzeně dál útočí na údajného otce svého dítěte.” Zpočátku jí to prostě nikdo nevěřil. Nakonec se ukázala pravda, a i když Kokta odmítal svoji milenku jak mohl a rozvádět se nechtěl, dnes s Ornellou žije a už má nějaký ten pátek po rozvodu.

- Pro spoustu lidí v šoubyznysu byla Ornella jen laciný hadr na podlahu, taková drsná přirovnání používaly české hvězdy, když teprve týden ve vzduchu létala kauza Kokta a jeho milenka. Moderátor Bořek Slezáček si dokonce myslel, že je to jen reklamní tah Pepy a Gábiny, který jim má zajistit publicitu.

- Vypadalo to, že Štikovi jsou zámožná rodina. Ornella se na veřejnosti ukazovala s doplňky Louis Vuitton, Pepa dostal k narozeninám od své mladé milenky pero Mont Blanc s diamantem... Dnes je na ně uvalena asi třímilionová exekuce a museli prchnout kdo ví kam!

- Já nosím Pepovo dítě, ty ne! To byla tvrdá realita, s níž se Partyšová musela nějak smířit. Ornella bojovala přes mrtvoly, do toho na ni dorážela matka Štiková, která snad chtěla být ještě slavnější. To se jí nakonec povedlo. Je celostátně hledaná.

- Zprvu chtěla Gábina s Pepou zůstat a nenechat si ničím a nikým zničit rodinu. Místo toho na Ornellu poslala právníky, aby to vyřešili za ni. Později se tomu milenka smála, ale když se o tom dozvěděla, zkolabovala a záchranka ji odvezla do nemocnice.

- V listopadu 2012 už toho Partyšová měla až nad hlavu a podala žádost o rozvod. Tyto Vánoce byly zároveň poslední, které Ornella trávila s rodinou. Následující už dávala na internet fotografii, jak jí a Quentinovi chystá Pepa řízky. No a zbytek pohádky už znáte.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve