Restart Michala Viewegha se zatím nekoná. Spisovatel se obrací k číslům.

 Celebrity 
15. března 2014 06:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Viewegh měl štěstí v neštěstí Foto: Facebook
Náš v současnosti nejprodávanější autor Michal Viewegh se jen pomalu vrací do normálního života. Spisovatele v prosinci 2012 postihla vážná zdravotní nesnáz v podobě prasklé aorty. Měl štěstí v neštěstí, protože díky rychlému lékařskému zásahu příhodu přežil. Po operaci následovaly dlouhé měsíce zotavování, ale jak se zdá, stále není v ideální kondici.

Jak sám Viewegh řekl, nikdy nezažil nic dramatičtějšího a bolestnějšího a přiznává, že má stále potíže s rovnováhou a selhává mu paměť. Svoji osobní zkušenost popsal v knize Můj život po životě, která vyšla na podzim minulého roku, tedy necelý rok po operaci. Deníkovou formou seznamuje čtenáře s tím, jak s nemocí bojoval a jak těžké pro něj bylo přijmout novou životní situaci.

A protože klasická medicína zřejmě nezabírá tak, jak by si spisovatel představoval, uchýlil se k alternativní léčbě. Ač velký realista, snaží si pomáhat homeopatiky a dokonce dochází i ke známé numeroložce. Podle té nastane v tomto roce v jeho zdraví razantní obrat k lepšímu, tak nezbývá než věřit, že čísla nelžou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím