Prahou se proháněly automobily za sto mega a vzdaly hold Paulu Walkerovi. Do kin přichází film natočený podle legendární hry.

 Celebrity 
13. března 2014 15:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Připravte se, bude to jízda! Foto: Bontonfilm
Luxusní sportovní automobily v souhrnné hodnotě přibližně 100 milionů korun projely v úterý Prahou. Hlavním hrdinou jízdy více než třiceti aut byl vůz Lamborghini Avetandor, jehož cena dosahuje 10 milionů. Dále Ferrari Berlineta, Ferrari FF a Ashton Martin DBS, všechny za cca 7 milionů. Atraktivní vozidla Dodge Viper a Dodge Challenger a také Ford Mustang GT500, který se stal předlohou pro auto hlavního hrdiny filmu Need For Speed.

Nechutně drahá auta tento nový film přivezla do kina Cinema City Nový Smíchov, kde proběhla v ten samý večer i slavnostní premiéra. Poprvé od otevření 4DX sálu se promítání uskutečnilo v tomto unikátním ”pohyblivém” prostoru. Nasát atmosféru mohou přijít diváci už dnes, protože přímo v jednom z kinosálů bude v odpoledních hodinách probíhat hraní legendární hry, jež se stala předlohou nového snímku, na plátně o rozloze 60 metrů čtverečných.

Zároveň všichni zavzpomínali na herce, který se proslavil v sérii filmů Rychle a zběsile a na podzim tragicky zemřel. „Vzdát u příležitosti Need For Speed hold Paulu Walkerovi je bez jakýchkoliv debat,” řekl ředitel společnosti Bontonfilm Martin Palán. „On prostě k rychlým autům a tunningu neodmyslitelně patří. To je důležité. Nějaké úvahy o podpoře konkurence jsou nemístné. Jeho smrt je tragédie a podobné žabomyší rozbroje to překlenuje a odsouvá do pozadí.”

Film Need For Speed, jak už bylo řečeno, vznikl na motivy legendární hry, od jejíhož prvního vydání uběhlo 20 let. Podle tvůrců má být snímek návratem k poctivé podívané s minimem triků. Jejím základem před kamerou jsou skutečná auta, skutečné srážky, kaskadéři a opravdová nefalšovaná rychlost. Svést se můžete i vy a to počínaje dneškem ve vašem kině.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47