William a Kate se vydali do předraženého luxusního letoviska. Doma obyčejným lidem namlouvají, že královský ”lajf stajl” stojí za prd.

 Celebrity 
14. března 2014 10:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle královský pár mění náhled na vladařská privilegia... Hm. A co tam máte dalšího? Foto: Twitter
Bílý jemný písek, vysoké palmy, koupání v křišťálově čisté vodě, jóga při měsíčku a bezkonkurenční lázně. Vítejte v Cheval Blanc na Maledivách. Za hamburger byste tu dali 50 liber a šéfkuchař má tři michelinské hvězdy. Večeře v jedné z restaurací zde stojí 210 liber na osobu – bez vína, což je zhruba 7 000 Kč.

Toto je nově otevřené, nepřiměřeně drahé a aktuální místo pobytu prince Williama a jeho manželky Kate Middleton, kteří hodlají na ostrově dobít baterky. Sedmiměsíčního prince George nechali doma a stará se o něj nově přijatá španělská chůva.

Na to, že královská rodina chce změnit náhled obyvatelstva na jejich privilegia, se rozmazlují nějak moc. Pobyt ve vile na břehu je za pouhých 300 tisíc týdně a jestliže si chcete pronajmout super deluxe, sahá částka do milionů. Průměrného návštěvníka by ubytování zde bez jakýchkoliv bonusů stálo ”jen” něco přes dvě stě tisíc. Zmíněné vily by se vybavením a servisem daly přirovnat k novodobým palácům. Podle kritiků se jedná o groteskně honosný a předražený rezort, o čemž nás dokáže přesvědčit i několik těchto řádků. Takhle Kate ani Williamovi nikdo neuvěří, že se chtějí přiblížit obyčejnému lidu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod