Exkluzivní host letošní České Miss odtajněn! Korunku krásy bude předávat legenda světového filmu.

 Celebrity 
14. března 2014 12:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sophia Loren bude exkluzivním hostem letošní České Miss Foto:Facebook
Michaela Maláčová je ve shánění celebrit na svoji soutěž Česká Miss opravdová extra třída. Korunku krásy za desetiletou dobu trvání soutěže, předávaly již takové hvězdy, jako jsou Ornella Mutiová, Alain Delon, Jean-Claude Van Damme či Claudia Cardinalová.

Letos se můžeme těšit asi na největší celebritu, kterou bude italská herečka Sophia Lorenová. Volba na tuto krasavici padla mimo jiné proto, že sama Michaela Maláčová se netají obrovským obdivem ke krásné herečce. Lorenová je pro ředitelku soutěže stále synonymem krásy, talentu, přitažlivosti a smyslnosti. "Je dobrým příkladem toho, jak je možné s krásou a talentem celý život nakládat", vyznává se Maláčová. A s tím opravdu nelze nesouhlasit.

Lorenová, která v září oslaví osmdesáté narozeniny, má za sebou bohatou uměleckou kariéru. Je držitelkou dvou Oskarů, pěti Zlatých glóbů, cen Grammy a několikrát byla vyhlášena nejkrásnější ženou světa. Kdo povolanější, by měl letošní jubilejní, desátý ročník volby nejkrásnější dívky Česka ozdobit, než tahle světová legenda?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47