Rozvod Šeredové a Buffona? V Itálii téma číslo jedna! Alena má prý milence a ví se i kdo to je!

 Celebrity 
29. ledna 2014 05:45 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alena s Gigim se brali na pražském Vyšehradě.   / inStory.cz
Vypadá to na pěknou hádanku. V Itálii se již několikátý den řeší údajný rozvod modelky Aleny Šeredové a italského reprezentačního fotbalového brankáře Gianluigi Buffona.

Nejdřív se spekulovalo o tom, že za problémy může jiná žena. Po pár dnech ale přisuzují chybu Aleně. Prý se schází s řezníkem. Nejbližší modelčino okolí se tomu ale směje. Alena prý v řeznictví vůbec nenakupuje. Je ovšem divné, proč by se do takových spekulací italská média vůbec pouštěla. Aneb jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.

Oba se zatím odmítají vyjádřit, což nahrává dalším spekulacím. Italská média dokonce píší, že se česká modelka schází s nejznámější rozvodovou právničkou Annamarii Bernardini De Pace, což na sociální síti rezolutně odmítla.

Je také možné, že Gigi s Alenou všechno tutlají kvůli svým dvěma synům Louisi Thomasovi a Davidu Lee. Každopádně takový mediální tlak se nedá dlouho vydržet, a tak budou muset jít s pravdou ven. Takže brzo uvidíme, jestli to bylo celé novinářská kachna, nebo se opravdu schyluje k odloučení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47