Čí je tenhle slavný zadek? A jak to dělá, že vypadá, jak vypadá? To nám jeho nositelka prozradila.

 Celebrity 
29. ledna 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hejbete se? Foto: Facebook S. Krainové
Ještě před pár dny se hřála v teplém Miami. Dotyčné pozadí totiž patří Simoně Krainové, která je zpátky v zasněžené Praze. Jako správná provokatérka umístila žhavou fotku svého pozadí na sociální síť. Zároveň je vidět, že spodní díl plavek bylo to jediné, co na sobě měla.

Těžko se při pohledu na fotografii věří, že tenhle ”zadek” má dvě děti a čtyřicítku na krku. Otázka zní, jestli je to jen výsledek tvrdé dřiny nebo dobře odvedená práce chirurgů. Simona proti plastickým operacím nic nemá. „Když si tím někdo zvyšuje sebevědomí a zahladí do země všechny mindráky, který má... Podle mě je daleko horší člověk s mindráky, než člověk s velkým nosem,” přiblížila svůj názor na kosmetické úpravy.

Ovšem stěžejní je pro ni tvrdá makačka! „Určitě preferuji zdravý životní styl a poctivě trénuju, ale když něco nejde udělat nebo změnit, pak podle mě musí přijít na řadu skalpel. Třeba moje kamarádka cvičila půl roku a bříško se jí nevyrýsovalo. Pak šla na kryolipolýzu a zhubla o pět centimetrů v pase. Nic není zadarmo, na všem musí člověk pracovat, i když jdete na nějaký zákrok, tak o sebe musíte dbát, ale já mám sportování ráda. Patří to k tomu, člověk pro sebe musí něco dělat. Nemůžete jenom přijít, nechat si odsát tuk a čekat, že to tak zůstane. Tak to nefunguje,” vylíčila Simona Krainová krutou realitu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve