Andrea a Jiří Pomeje slaví první výročí svatby. Ve skutečnosti se ale vzali třikrát!

 Celebrity 
13. ledna 2014 15:08 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Uběhl rok od svatby v Thajsku Foto: Facebook A. Pomeje
Je tomu rok, co si snoubenci Jiří Pomeje a za svobodna Andrea Šťastná, řekli své ANO. A pak si to ještě párkrát zopakovali. První ‘‘šťastně až do smrti‘‘ se sice událo na ostrově Koh Samui v Thajsku, ale pro naše úřady byl sňatek neplatný, tudíž v Čechách následovala dohra... a ta teda byla!

Abychom si to lépe připomněli, Andrea si svého producenta Pomeje vzala dokonce třikrát! Začalo to velikou exotikou v lednu. Odtud pramení jejich první thajské výročí. Podruhé tajně na radnici v Praze 1, kde byli přítomni pouze Andrea, Jiří a svědci. Potřetí se konala veliká sláva na tvrzi v Třebotově, která se ukázala být jedním obrovským divadlem, kam se sjela média a fotografové. Pomeje to tehdy nesměle vyvrátil, ale oddávající Zdeněk Barták se omylem prořekl: ,,Kdo vám to prozradil? Prosím, to nerozebírejte. Nic vám k tomu neřeknu.‘‘ A bylo vymalováno.

Ať už je to jak je to, hlavně že jsou šťastní. O chvíli později se jim narodila holčička, které jsou teď zhruba čtyři měsíce. Vypadá to, že Jiří si po dvou nešťastných manželstvích s Michaelou Kuklovou a Ivetou Bartošovou konečně vybral dobře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod