Zlatá klec Moniky Babišové je čím dál těsnější. Kdypak z ní asi frnkne?

 Celebrity 
13. ledna 2014 11:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zatím se Monika Babišová usmívá... Foto: TV Nova
Z Moniky Babišové se pomalu stává nejsledovanější žena Česka. Dosud ji na každém kroku pronásledovali jen bodyguardi, nyní si ji na paškál začala brát i média. Lidé ji poznávají a pomlouvají. A pomlouvají ji víc než dříve a hlavně veřejně.

Není divu. Její manžel Andrej Babiš patří k nejbohatším mužům u nás. Navíc se teď vyhrnul do politiky, kde je překvapivě úspěšný. Na rodinu mu čas nezbývá a naprostá absence společných chvil a zážitků nikdy nepřináší nic dobrého. Ambiciózní Andík je nastaven na úplně jiné obrátky než Monika. Jeho hnacím motorem je práce, úspěch a peníze. Nic jiného nezná a ani nechce znát. S rodinou tráví stále méně času. Před jeho vstupem do politiky se vídali akorát o víkendu, Nyní to vypadá, že se nebudou vídat vůbec. A Monika může zřejmě na klasický rodinný život, který by si tak přála, zapomenout.

Zlatá klec se jí začíná rychle zajídat a je pouze otázkou času, zda nebude hledat porozumění u nějaké blízké duše. Uvidíme, jak se Monika Babišová se situací vyrovná a zda obrovskou mediální masáž vydrží.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod