Soutěž Miss prý vzala Jitce Válkové normální dospívání. Některým slečnám bere už i dětství...

 Celebrity 
13. ledna 2014 05:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dětství se vrátit nedá Foto: Twitter
O čem sní malé holčičky? Možná si ještě pamatujete, čím jste chtěla být. Princezna, herečka, maminka, modelka... Díky soutěžím Miss, ale i modelingu, které stále víc a víc posunují hranice věku dolů, byste si mohla minimálně jeden bod už v raném věku odškrtnout jako splněný.

Se soutěžemi krásy se roztrhl pytel a klidně se může stát, že čtyřletá holčička nosí korunku krásy. Její nejoblíbenější hračkou je Barbie, nejmilejší barvou růžová. Jsou to mále děti, ale zažívají svět dospělých – interview na kameru i profesionální focení. Až se však jednoho dne ohlédnou za svým dětstvím, bude už pozdě, protože svět je donutil vyrůst předčasně.

Své o tom ví i Miss Jitka Válková, která se soutěže účastnila sice v devatenácti letech, ale i tak si něco vzala. Na otázku, jestli ráda chodila na diskotéky odpověděla: ,,Já jsem začala chodit teprve teď, se přiznám. Já jsem tu pubertu úplně nějak prošvihla. Tím, jak přišla Miss, tak jsem musela rychle dospět a teprve teď začínám chodit na diskotéky a je to super,‘‘ svěřila se Jitka vipstory.cz.

Devatenáct už není málo, taková dívka je v podstatě dospělá. Stejně tak jí dokázal šoubyznys něco odepřít. Něco, co teprve teď dohání. Ovšem až budou malé holčičky dohánět vše, na co v dětství nezbyl čas, to půjde hůř.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve