Tak to je opravdu chuťovka! Poznáte slovenského hřebce na 32 let staré fotografii?

 Celebrity 
28. října 2014 14:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
8 fotografií v galerii
Zpěvák na fotografii ze školních let Archiv zpěváka
Ačkoliv se na něm věk nějak výrazně nepodepsal, pětapadesát je pětapadesát. Přesto jsme si jistí, že známého zpěváka na maturitní fotografii z roku 1982 nepoznáte! A možná ani na několika dalších perlách ze svého archivu, kterými se k významnému výročí pochlubil.

Slovenský hřebec Peter Nagy totiž už brzy oslaví 30 let pěvecké kariéry a jak jinak to udělat něž několika koncerty, přičemž jeden z nich se uskuteční v Praze v divadle Hybernia. Kromě zpěvákovy doprovodné kapely Indigo se na pódiu objeví ještě další známé tváře. Jako své hosty si totiž Peter pozval Jožo Ráže a Petra Jandu.

Proč právě je? „Předně jsou oba mými velmi dobrými kamarády. Máme hodně společného a také jsme spolu nazpívali duety na mou desku, což mohlo slyšet i publikum na koncertě v pražské Lucerne v roce 2009,” odpovídá s úsměvem kučeravý muzikant.

Peter Nagy, původem z Prešova, je zpěvák, skladatel, textař, hudební producent a fotograf. Spolu s Richardem Müllerem, Miroslavem Žbirkou, Marikou Gombitovou a skupinami jako Elán, Team nebo Tublatanka, patří mezi nejúspěšnější zpěváky slovenské populární hudby 80. a první poloviny 90. let 20. století.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve