Martin Zounar, kterému už snad nikdo nevěřil, všem vytřel zrak

 Celebrity 
19. ledna 2020 15:17 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Martin Zounar mnohé překvapil! Archiv Nova
Týden co týden se objevuje na televizní obrazovce a baví miliony diváků. Stejně tak v divadle, kde účinkuje v několika představeních a jezdí i zábavná talk show. Přitom ještě před více než rokem slýchal pomluvy a slova o tom, že všechny zklamal a těžko se dokáže někdy zvednout. Martin Zounar ale všechny překvapil a vytřel jim zrak!

Svého času Zounar kvůli návalu práce ani nevěděl, jestli je den nebo noc, neměl minutu času a byl až zoufalý. Byl na pokraji zhroucení. Pak sáhl po alkoholu, kterému naštěstí nijak významně nepropadl, ale chvíli s ním bojoval. Přišel o práci, o některé projekty a někteří kolegové na něj byli i naštvaní. Šel však do sebe a dneska je za tu zkušenost rád. Ovšem i za ty, kteří mu věřili a dali druhou šanci.

Zounar šanci využil, chytil ji za pačesy a dnes je rád on i jeho kolegové. Díky tomu se opět postavil na nohy. Kdyby tehdy neprodělal osobní i profesní krizi, spoustu věcí by si asi neuvědomil.

„Hodně věcí jsem přehodnotil a jsem dnes rád, že mám skvělou práci s bezvadnými lidmi. Že mám ale i čas na rodinu, přátele, a že se nám s kolegy daří, zvláště s komedií Dva nahatý chlapi, s kterou brázdíme republiku. Teď už zkoušíme i další komedii a věřím, že se taky bude hodně líbit,“ svěřil se Martin Zounar, který je na jevišti nepřekonatelný.

Představení od stejného autora Sébastiena Thiéryho se jmenuje Osm eur na hodinu a stejně jako v „naháčích“ v něm bude excelovat s kolegyní z Ordinace v růžové zahradě Martinou Randovou, Martinem Krausem, Danielou Šinkorovou a nově se Zbyškem Pantůčkem.

"Je to zase komedie, zase to bude legrace a diváci se mají na co těšit. Zkoušíme pilně a premiéru máme v březnu," prozradil Zounar.

K tomu co bylo, co prodělával a prožíval před mnoha a mnoha měsíci, se už vracet nechce. Žije tím, že se mu daří. A přestože mu to ani teď někteří nepřejí, sám ví své. U diváků boduje jak v televizi, tak i v divadle. 

"Že je Martin skvělý herec, jsem vždycky věděla. Ale že je tak fantastický, vtipný, ale na druhou stranu tak citlivý, jsem netušila. Smekám před ním a moc mu přeju, aby se mu dařilo a šel stále výš a výš," podotkla i herečka Jitka Asterová.

Zounar si užívá toho, že má teď kolem sebe skvělé kolegy, dostatek práce, ale ne zase tolik, aby se z toho hroutil, a hlavně, že má čas na rodinu i na cestování nebo obyčejný relax. Tohle dlouhá léta před tím moc neznal a málem si to vybralo svou daň. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008