Monacká princezna Charlene si po návratu z léčení nenechala ujít F1 v Monaku

 Celebrity 
01. června 2022 07:37 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Charlene se objevila na F1 v nové image Depositphotos
Na veřejnosti se tu a tam objevuje už zhruba měsíc, přesto Velkou cenu Monaka navštívila poprvé od roku 2019. Po návratu z tajemného léčení se monacká princezna Charlene ukázala na závodní dráze s manželem, princem Albertem i oběma dětmi.

U formulí strávila Charlene prakticky celý víkend. Během tréninků si společně s princem Albertem prohlédla trať, kterou ovšem důvěrně zná, promluvila s dobrovolníky i s většinou pilotů.

Z léčení na utajeném místě se Charlene vrátila teprve před měsícem, a tak její přítomnost na F1 vzbuzovala velkou pozornost. Všichni se shodli na tom, že jí to v novém sestřihu nejen sluší, ale že působí sebejistě. I když si nešlo nevšimnout jejích smutných očí.

Než Charlene potkaly všechny ty podivné zdravotní problémy, kvůli kterým nejprve dlouhé měsíce trávila v Jihoafrické republice, a po návratu do Monaka ještě v utajovaném několikaměsíčním léčení, byla vždy ozdobou Velké ceny Monaka.

Proto se také hned vydala navštívit v paddocku piloty Sebastiana Vettela a pozdějšího vítěze Charlese Leclerca, kteří žijí v Monaku. A nakonec nechyběla ani u předání trofeje.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Royal Addicted (@royaladdicted_new)

V květnu loňského roku odcestovala princezna Charlene na původně desetidenní návštěvu svojí rodné Jihoafrické republiky. Po sérii zdravotních, údajně ORL problémů, tam ale nakonec zůstala půl roku. Princ Albert musel celou tu dobu vysvětlovat, že jejich manželství je v pořádku a že se jeho žena vrátí do Monaka okamžitě, jak jí to lékaři dovolí.

Vrátila se nakonec v listopadu loňského roku, ale dlouho si své rodiny neužívala. Stále se necítila dobře a znovu podstoupila léčbu na utajovaném místě, pravděpodobně někde ve Švýcarsku.

Domů a ke svým dětem se vrátila až letos v březnu, prakticky po více jak roce odloučení. Princezna před několika týdny přiznala, že její zdraví je stále křehké. Nicméně neudala žádné detaily. Veřejně se tedy stále mluví a potížích s ušními, nosními i krčními infekcemi, pramenícími z psychického i fyzického vyčerpání.

Autorský článek, další zdroj: Instagram, People

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008