Něco nám zatajila? Lucie Borhyová už je 20 let s jedním chlapem!

 Celebrity 
07. srpna 2019 10:47 / Natálie Nová
  1
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Borhyová patří mezi nejoblíbenější moderátorky v Česku Instagram
Významné jubileum dnes slaví oblíbená moderátorka TV Nova Lucie Borhyová. Přesně před dvaceti lety se na televizní obrazovce objevila poprvé se svým moderátorským kolegou Reyem Korantengem.

Tato oblíbená moderátorská dvojice patří mezi stálice televize Nova, přežila i řadu změn. Začínali spolu v newsroomu v centru Prahy, poté se stěhovali do zbrusu nové budovy na barrandovském kopci.

I jejich studio se za ty roky značně změnilo. Nyní vysílají z moderního digitálního studia a používají ty nejnovější technologie, aby přinesli každý podvečer divákům ty nejnovější informace.

„Jsem moc ráda, že už celých dvacet jsem moderátorkou Televizních novin a mohu pracovat v tak úžasném kolektivu, který tady máme. Díky tomu se do práce stále těším. To největší poděkování patří především našim divákům, kteří nám po celou dobu věnují svou přízeň,“ prozradila Lucie Borhyová.

„Já si moderování Televizních novin a spolupráci s Lucií stále užívám. Je to partnerství prověřené časem, malý zázrak, který snad nemá v dějinách televizního vysílání u nás obdoby. Jsem vděčný všem, kteří nám tuto zkušenost umožnili, a těším se na další čas strávený za moderátorským pultem po boku Lucie,“ dodal Rey Koranteng.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47