Velkou Británii čeká další královská svatba!

 Celebrity 
23. ledna 2018 07:36 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princezna Eugenie se bude vdávat Instagram
Britskou královskou rodinu letos čekají dvě svatby. Princ Harry (33) si v květnu vezme herečku Meghan Markle (36). Palác nyní oznámil, že na podzim bude mít svatbu i Harryho sestřenice, princezna Eugenie (27).

Krásná princezna Eugenie se pochlubila svým zásnubním prstenem, který dostala od svého přítele Jacka Brooksbanka během jejich společné cesty do Nikaraguy ve Střední Americe. Británii tak v letošním roce čeká po princi Harrym a Meghan Markle další královská svatba.

Královská rodina zprávy o zásnubách sedmadvacetileté princezny zveřejnila prostřednictvím oficiálních snímků, které vznikly v Obrazárně Buckinghamského paláce. Princezna Eugenie na focení oblékla květované šaty značky Erden a lodičky od Jimmy Choo. Na fotografiích vyniká také princeznin zásnubní prsten, kterému dominuje vzácný růžovooranžový padparadscha safír, který lemují diamanty.

Pár spolu chodí už šest let. Princezna se s Jackem, který je bývalý barman, seznámila během lyžování ve Švýcarsku.

Svatba princezny Eugenie a Jacka se uskuteční na podzim letošního roku v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Stejné místo bude na jaře, přesně 19. května, hostit velkolepou svatbu princeznina bratrance - prince Harryho a americké herečky Meghan Markle.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve